Our Story

Every cloth has a story!

MODETEKA е вашия оказионен магазин! Оставяте вашите нови или втора употреба дрехи и аксесоари, а ние ги продаваме.
Вярваме, че всяка дреха има своята история и тя може да бъде щастливо продължена!
 
Как работи MODETEKA?
 
 
MODETEKA приема дрехи и аксесоари всеки месец между 1-во и 3-то число. Молим за разбиране, че не можем да правим изключения.
 
 
Донесете подбраните от вас дрехи, от които ние ще направим селекция. Приемаме максимум 10 артикула от клиент. Екипът на MODETEKA си запазва правото да връща дрехи, които счита за неподходящи за нашата селекция, имайки предвид какво се търси и купува от клиенти ни. Заедно на място в MODETEKA, определяме разумна продажна цена за вашите артикули.
 
 
Селектирани дрехи е задължително да минат през химическо чистене. За ваше улеснение и удобство, MODETEKA има сключен договор с фирма за химическо чистене Crystal Clean. Ако решите да се възползвате от техните услуги на преференциални цени, ние имаме грижата да ги оставим за почистване.
 
В рамките на два месеца дрехите и аксесоарите ви остават в магазин MODETEKA, както и присъстват на нашата уеб страница. През това време не приемаме допълнително дрехи от един и същ клиент. След изтичане на този период, имаме грижата да се свържем с вас и да ви изплатим 50% от продажната цена на продадените ви дрехи и аксесоари. Останалите дрехи ви връщаме, а вие отново можете да оставите нови 5 артикула за продажба при нас.
 
 
Предлагаме ви и опцията да направим заедно добро дело. Да дарим непродадените ви артикули на нуждаещи се. Всеки месец ще намираме и подбираме заслужаващи си каузи за дарение на дрехи за възрастни хора, бежанци и деца без родителска грижа.
 
Какво да донесете в MODETEKA?
 
 
дамски дрехи, без бельо и трикотаж.
 
дамски обувки /в добро състояние/
 
дамски аксесоари /чанти, ръкавици, бижута, часовници, шапки и шалове/
 
мъжки дрехи, без бельо и трикотаж.
 
мъжки обувки /в добро състояние/
 
мъжки аксесоари /чанти, ръкавици, часовници, шапки и шалове/
 
актуални модели
 
в отлично състояние, минали през химическо чистене /изпрани и изгладени/
 
В MODETEKA полагаме много усилия, за да поддържаме селекция от високо качествени и селектирани дрехи. Нашата мисия е да ви запазим и удължим живота на дрехите и аксесоарите. Затова ще се стараем да ви стимулираме да подбирате красиви дрехи с качествени материи, да се грижите за тях и да удължавате живота им.
 
Екипа на MODETEKA