Доставка и плащане

Опции доставка:

Може да поръчате доставка до личен или служебен адрес, до офис на Еконт  Куриер или лично да вземете поръчаните продукти от магазина ни на ул. Петър Парчевич 62 (ъгъла с ул. Ангел Кънчев, София)

Списък на офисите на Еконт Куриер можете да видите тук.

Заплащането става чрез наложен платеж – в брой на куриера при доставката/вземането от офиса. Доставките ни се изпълняват от фирма Еконт Куриер. Стойността на доставката се включва в общата стойност на наложения платеж. Цената за доставка в България е 4.00 лв.

Поръчки направени до 13 часа се доставят на следващ работен ден. Изключение правят населените места, които Еконт Куриер обслужва по график. В този случай доставките се извършват до 3 работни дни. Поръчки направени след 13 часа се доставят на по-следващ работен ден или съответно до 4 работни дни за населените места обслужвани по график. Можете да видите списъка на населените места обслужвани на следващ работен ден тук.

Цената е за едно посещение от куриер. Ако куриерът не Ви намери на посочения адрес или не успее да се свърже с Вас, последващи посещения ще бъдат таксувани допълнително и са за сметка на получателя.

Ако изберете да вземете поръчката си директно ОТ МАГАЗИНА НИ НА ул. Петър Парчевич 62, СОФИЯ, не дължите такса за доставка. Вашата поръчка ще Ви очаква в магазина в рамките на 3 дни от потвърждаване на поръчката (ако желаете да удължите срока, моля да се свържете с нас на посочените в контакти телефони), след което ще бъде пусната отново за продажба. В магазина можете да платите в брой или с карта.