Как работи MODETEKA?
 
 
★ MODETEKA приема дрехи и аксесоари всеки месец между 1-во и 3-то число. Молим за разбиране, че не можем да правим изключения.
 
 
★ Донесете подбраните от вас дрехи, от които ние ще направим селекция. Приемаме максимум 5 артикула от клиент. Екипът на MODETEKA си запазва правото да връща дрехи, които счита за неподходящи за нашата селекция, имайки предвид какво се търси и купува от клиенти ни. Заедно на място в MODETEKA, определяме разумна продажна цена за вашите артикули.
 
 
★ Селектирани дрехи е задължително да минат през химическо чистене. За ваше улеснение и удобство, MODETEKA има сключен договор с фирма за химическо чистене Crystal Clear. Mожете да оставите избраните от нас дрехи в магазина. За ваше удобство ние ще имаме грижата да ги занесем за почистване, така ще получите 10% намаление от редовните им цени. 
 
★ В рамките на два месеца дрехите и аксесоарите ви остават в магазин MODETEKA, както и присъстват на нашата уеб страница. През това време не приемаме допълнително дрехи от един и същ клиент. След изтичане на този период до 10то число на следващия месец, имаме грижата да се свържем с вас и да ви изплатим 50% от продажната цена на продадените ви дрехи и аксесоари. Останалите дрехи ви връщаме, а вие отново можете да оставите нови 5 артикула за продажба при нас.
 
 
★ Предлагаме ви и опцията да направим заедно добро дело. Да дарим не продадените ви артикули на нуждаещи се. Всеки месец ще намираме и подбираме заслужаващи си каузи за дарение на дрехи за възрастни хора, бежанци и деца без родителска грижа.
 
Какво да донесете в MODETEKA?
 
 
★ дамски дрехи, без бельо и трикотаж.
 
★ дамски обувки /добро състояние/
 
★ дамски аксесоари /чанти, ръкавици, бижута, часовници, шапки и шалове/
 
★ мъжки дрехи, без бельо и трикотаж.
 
★ мъжки обувки /добро състояние/
 
 мъжки аксесоари /чанти, ръкавици, часовници, шапки и шалове/
 
★ актуални модели
 
★ в отлично състояние, минали през химическо чистене /изпрани и изгладени/
 
В MODETEKA полагаме много усилия, за да поддържаме селекция от високо качествени и уникални дрехи. Нашата мисия е да ви запазим и удължим живота на дрехите и аксесоарите. Затова ще се стараем да ви стимулираме да подбирате красиви дрехи с качествени материи, да се грижите за тях и да удължавате живота им. 
Екипът на MODETEKA